Skip to main content


AVD Logo Blauw AVD rvr bw3(7V)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
ALGEMENE VERKEERSDIENST
LIEF EN LEED OUD AVDérs


 Rob van Rees(7V)Rob van Rees overleden.
Op donderdag morgen 6 juni is Rob van Rees, in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen overleden. Rob heeft een kort ziekbed gehad.
In de jaren zestig was Rob een van de chauffeurs van de welbekende Porsches van de AVD, die vanuit den Haag naar Driebergen verhuisden. Hij was een van de grondleggers van de Nederlandse verkeersinformatie. In de jaren zeventig begon dit met een wekelijks bericht dat toen nog met een bandrecorder thuis werd opgenomen. Dit werd langzaam uitgebreid naar dagelijks, in de spits en nu ieder half uur. In de jaren tachtig heeft hij nog een seizoen Autovisie gepresenteerd bij toen nog RTL-Veronique. Daarna is hij tot aan zijn pensionering woordvoerder bij het KLPD geweest. Rob is inmiddels in besloten kring gecremeerd.



 Naar >  lief en leef AVD

Regelmatig worden er op deze site toevoegingen en wijzigingen aangebracht. Om deze snel te kunnen vinden houden we een lijst bij met de laatste toevoegingen en wijzigingen.
Bekijk hier de lijst.
Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....