RP Logo ster 82 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIERP Logo ster 82 (VV)
Scheepvaartevenement
ZieRikP te Zierikzee.Van donderdag 7 t/m zondag 9 september zal er in de haven van Zierikzee een scheepvaartevenement genaamd ZieRikP worden georganiseerd speciaal gericht op voormalige politievaartuigen.

Jan Jacob en Gerardine zijn de trotse eigenaren van de RP15, die in de museumhaven van Zierikzee ligt. Zij organiseren het evenement. Zij willen graag een gelegenheid bieden om mensen met dezelfde passie bij elkaar te brengen.

Op zaterdag is er een publieksmiddag: Hierbij kunnen bezoekers aan boord van de schepen die zich hiervoor beschikbaar stellen. Oud-dienders zijn ook van harte welkom. Voor hen is in de museumwerf een speciale ruimte beschikbaar. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Bent u een liefhebber van oude politievaartuigen, eigenaar van een voormalig politievaartuig of oud-opvarende dan nodigt ZieRikP u van harte uit

Lees er alles over op de site www.zierikp.nl. Eigennaren van voormalige politievaartuigen kunnen zich via deze site opgeven voor deelname aan het evenement.


Reacties op dit artikel graag mailen naar info@rijkspolitie.org.