Menu

De Speurhondenschool

De speurhondenschool was gevestigd in Nunspeet. Hier werden de honden maar ook hun geleiders opgeleid om hun taak uit te kunnen oefenen.

Het maakte daarbij niet uit of het om een speurhond ging die gespecialiseerd was in het opsporen van mensen, drugs, explosieven of zelfs lijken onder water. De speurhondenschool kon de juiste opleiding verzorgen.

Daarnaast werden ook surveillancehonden en hun geleider opgeleid voor hun vaak zware taak in moeilijke omstandigheden. Zo moete  de surveillancehonden blijven luiteren naar hun geleider, ook tijdens rellen, waarbij veel lawaai, rook, mensen en paarden van de beredenen grote invloed uitoefenen op de directe omgeving, waar de hond zijn taak moet uitvoeren

 

Dringende oproep aan iedereen die meer informatie heeft over de speurhondenschhol en dat wil delen. Mail het ons!!

 

Laatst bijgewerkt op dinsdag 01 januari 2013 20:31

Regelmatig worden er op deze site toevoegingen en wijzigingen aangebracht. Om deze snel te kunnen vinden houden we een lijst bij met de laatste toevoegingen en wijzigingen.
Bekijk hier de lijst.
Zoekhulp.
Er staan op onze site al meer dan 1000 documenten waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Ga naar boven