RP Logo ster 80 (VV)RP Logo ster 80 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
         
DISTRICT
EINDHOVEN /
TILBURG / BREDA

PRIKBORD LANDGROEP HILVARENBEEK


HERINNERINGEN UIT DE OUDE SCHOENENDOOS
        Deel hier je herinneringen van jouw tijd bij de Rijkspolitie met anderen.Stuur je krantenknipsels of foto's liefst met een mooi verhaal erbij in via info@rijkspolitie.org Boven ieder item staat de datum van plaatsing. De laatste inzending wordt steeds bovenaan geplaatst.Kan jij iets vertellen over de getoonde foto’s of heb je namen van de personen of gebouwen op de foto’s of heb je aanvullingen of wijzigingen mail het ons dan. Wel graag de datum van het item vermelden.

Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken.


Geplaatst op 18 november 2014
Met dank aan Fred van Laarhoven

GRP Hilvarenbeek Bureau FvLaarhoven03 (2)(7V)Het voormalige Goepsbureau van de Groep Hilvarenbeek. Mijn vader A.L. van Laarhoven is bij die groep bijna 40 jaar (tot 1-10-'79) werkzaam geweest. Eerst als wachtmeester daarna wachtmeester Ie klasse en vervolgens Opperwachtmeester. Het betrof hier een complex met politiebureau en twee dienstwoningen. De grote groene mast was een belangrijke steunzender voor het mobilofoon verkeer. Het mobilofoon roepnummer van het Groepsbureau was "79" Het wagenpark had de roepnummers 49.1 t/m 49.4. Het bureau had twee cellen voor kortstondig verblijf van aangehouden personen. Het complex is inmiddels gesloopt en heeft plaats gemaakt voor een appartementen complex.

GRP Hilvarenbeek Bureau FvLaarhoven03 (3)(7V)De dienstwoningen naast het bureau (in een ervan ben ik opgegroeid). in de andere woonde Adj. Hensbroek met  zijn gezin.

GRP Hilvarenbeek Bureau FvLaarhoven03 (1)(7V)

Geplaatst op 15 november 2014
Diversen

 GRP Hilvarenbeek schietpartij

GRP Hilvarenbeek
GRP Hilvarebeek2


Geplaatst op
Met dank aan:
Hier kunnen jouw foto's, verhaal en of documenten staan. > Stuur ze in.
Help ons. Want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken.