Logo kop RP 82 (VV)Logo kop RP 82 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE       
DISTRICT
's-GRAVENHAGE

PRIKBORD DISTRICTSRECHERCHE


HERINNERINGEN UIT DE OUDE SCHOENENDOOS
        Deel hier je herinneringen van jouw tijd bij de Rijkspolitie met anderen.Stuur je krantenknipsels of foto's liefst met een mooi verhaal erbij in via info@rijkspolitie.org Boven ieder item staat de datum van plaatsing. De laatste inzending wordt steeds bovenaan geplaatst.Kan jij iets vertellen over de getoonde foto’s of heb je namen van de personen of gebouwen op de foto’s of heb je aanvullingen of wijzigingen mail het ons dan. Wel graag de datum van het item vermelden.

Geplaatst op  27-04-2020
Met dank aan Gert van Pelt
RechGrp 's Gravenhage Pelt bw(7V)

Hierbij een foto van een oefening mogelijk in Alblasserdam, midden jaren 70. Betrof de groep technische recherche, District Den Haag. Het bureau was toen hoek Sweelinckplein en Reinkenstraat te Den Haag. Bij Fokker(?) In Alblasserdam was een grootscheepse oefening georganiseerd. Er zou een vliegtuig zijn neergestort staat me nog vaag voor de geest. De TR moest onderzoek doen.
Vlnr: Willem de Graaf, Onbekende groepsrechercheur Gert van Pelt, Hans Brouwer (op de rug gezien), Uniformman onbekend, Plv.Gcdt TR Karel van Willigen (met schrijfmap)


Geplaatst op 
Met dank aan .

Geplaatst op
Met dank aan
Hier kunnen jouw foto's, verhaal en of documenten staan. Stuur ze in. Hoe lees het hier.