Skip to main content


RP Logo ster 80 (VV) RP Logo ster 80 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
DATABANKRECHT


Er rust databankrecht op de inhoud van deze website. Foto's en artikelen op deze website zijn veelal door de oorspronkelijke eigenaren van de artikelen en foto's beschikbaar gesteld uitsluitend voor publicatie op deze website. Het is dan ook niet toegestaan om foto's en artikelen zonder toestemming van de sitebeheerders en/of de oorspronkelijke eigenaren te hergebruiken en/of op enigerlei manier verder te verspreiden of te te publiceren bv op een website of facebookpagina.

De naam Rijkspolitie.org wordt gebruikt door deze website en is als domein in Nederland vastgelegd. Er mag naar deze site verwezen worden vanaf andere websites die soortgelijke doelstellingen hebben. Het doel van Rijkspolitie.org is de historie van het voormalige Korps Rijkspolitie samen met andere, in het bijzonder oud Rijkspolitiemensen, zo goed mogelijk te beschrijven en vast te leggen voor geïnteresseerden.

De foto’s op deze site zijn veelal aangeleverd door voormalige politiemedewerkwerkers en zijn door ons voor zover mogelijk gecontroleerd op rechten en afkomst. Mochten er personen en of organisaties zijn die menen dat hun rechten door plaatsing van foto’s en of artikelen toch geschonden zijn dan verzoeken wij deze contact op te nemen met de beheerder van deze website via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 Naar > voorpagina 

 

Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....